Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Krimpen Aan De Lek 2931

De Herenhuizen

2931 Krimpen aan de Lek

Omschrijving

De drie meest voorkomende gezinswoningen in Nederland zijn een rijwoning, een tweekapper of een vrijstaande woning.
Toch is er de afgelopen honderd jaar ook erg veel veranderd aan de functie van de woning en de wijze waarop mensen hun woning willen gebruiken en inrichten. De Herenhuizen zijn eigenlijk een aanvulling op de drie standaard woningtypen, waarbij wordt tegemoet gekomen aan andere...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 395.000,- tot € 525.000,- Gebruiksoppervlakte 130 m² t/m 176 m² Inhoud 479 m³ t/m 696 m³ Perceeloppervlakte 88 m² t/m 99 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8
Lees meer

Omschrijving

De drie meest voorkomende gezinswoningen in Nederland zijn een rijwoning, een tweekapper of een vrijstaande woning.
Toch is er de afgelopen honderd jaar ook erg veel veranderd aan de functie van de woning en de wijze waarop mensen hun woning willen gebruiken en inrichten. De Herenhuizen zijn eigenlijk een aanvulling op de drie standaard woningtypen, waarbij wordt tegemoet gekomen aan andere behoeften en voorkeuren. Het ontwerp van de Herenhuizen telt acht zeer ruime woningen met elk twee eigen parkeerplaatsen onder het terras aan de achterzijde. De woningen variëren in bruto inhoud van 696 m3 (4 verdiepingen) tot 479 m3 (3 verdiepingen). U kunt dit vergelijken met forse tweekappers - inclusief garage oppervlakte - tot ruime vrijstaande woningen. Samengevat, de Herenhuizen zijn gewoon groot!

De Herenhuizen zijn hedendaagse woningen. Energiezuinig, uitstekend geïsoleerd en volledig gasloos uitgevoerd. De verwarming en uw warme water wordt verzorgd door een warmtepomp (wp) en elke woning is voorzien van zoveel zonnepanelen dat een EPC factor van circa 0,3 wordt gerealiseerd. Het aantal zonnepanelen treft u bij de kenmerken per type in de brochure.

De EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt) drukt uit hoe energiezuinig een woning is. Deze waarde geeft aan hoeveel energie er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde, hoe energiezuiniger de woning en hoe beter voor ons klimaat. U kunt er overigens voor kiezen nog extra zonnepanelen kopen. U leest hier meer over in de brochure.

Aan de achterzijde grenzen de Herenhuizen aan het groene binnengebied dat aan de westelijke zijde wordt besloten door de 22 appartementen van gebouw de Waterlelie. Het binnenterrein is rustig, omdat het uitsluitend wordt gebruikt voor het parkeren van de bewoners van de Waterlelie. De bewoners van de Herenhuizen parkeren onder hun terras waar per woning twee privé parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Centraal in de binnenruimte is plek gereserveerd voor een stadstuin waar, naast enkele grotere bomen, ook diverse overige beplanting zal worden aangebracht. Het ontwerp en de aanleg van de tuin wordt verzorgd door Artica in samenwerking met de gemeente en een tuinarchitect.

De plattegronden van de acht Herenhuizen zijn afgebeeld met de voornaamste maten en kenmerken. Het gaat bij elke woning om de “standaard indeling” zoals deze door de architect is ontworpen. Een ruime woonkeuken, berging en twee privé parkeerplaatsen op de begane grond. Een riante woonkamer met sfeervol privéterras op de eerste verdieping en de bad- en slaapkamers op de verdieping(-en) daarboven.

In de brochure krijgt u diverse suggesties voor alternatieve indelingen van alle woonlagen. De uiteindelijke indeling van uw Herenhuis bepaalt u dus in overleg met de uitvoerend aannemer helemaal zelf en stemt u af op de wijze waarop u de woning wilt gebruiken!

Wilt u de brochure of andere informatie ontvangen, mail dan naar info@denboermakelaardij.nl of bel 0180-513 004.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 395.000,- - € 525.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 130 m² t/m 176 m² Inhoud 479 m³ t/m 696 m³ Perceeloppervlakte 88 m² t/m 99 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.