Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Krimpen Aan De Lek 2931

De Waterlelie

2931 Krimpen aan de Lek

Omschrijving

INFORMATIE ONTVANGEN
Voor veel mensen die naar een appartement verhuizen is het belangrijk dat alle dagelijkse voorzieningen in de buurt zijn. Men koopt de woning immers ook voor de langere termijn… Bij de Waterlelie zit u dan goed! Door de ligging in het centrum van Krimpen aan de Lek bevinden alle denkbare voorzieningen zich letterlijk op loopafstand. Daarnaast heeft u

...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 325.000,- tot € 470.000,- Gebruiksoppervlakte 86 m² t/m 115 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 22 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5
Lees meer

Omschrijving

INFORMATIE ONTVANGEN
Voor veel mensen die naar een appartement verhuizen is het belangrijk dat alle dagelijkse voorzieningen in de buurt zijn. Men koopt de woning immers ook voor de langere termijn… Bij de Waterlelie zit u dan goed! Door de ligging in het centrum van Krimpen aan de Lek bevinden alle denkbare voorzieningen zich letterlijk op loopafstand. Daarnaast heeft u straks vanuit de woning een prachtig uitzicht op de (nog aan te leggen) waterpartij in de nieuwe wijk Molenweide!

De “start bouw” van de Waterlelie is gepland in het eerste kwartaal van 2020. Van de appartementen is een uitgebreide brochure beschikbaar die u kunt ontvangen via de mail, of die u bij ons kantoor kunt komen afhalen. In de brochure wordt uitgebreid omschreven hoe de appartementen worden uitgevoerd en wat u kunt verwachten.

Wilt u de brochure of andere informatie ontvangen, mail dan naar info@denboermakelaardij.nl of bel 0180-513 004.

OMSCHRIJVING
De Waterlelie is ontworpen door Artica in samenwerking met Weusten Liedenbaum architecten uit Arnhem.
Het gebouw telt 22 ruime appartementen met elk een eigen parkeerplaats op het groene binnenterrein. Het zijn hedendaagse appartementen, uitstekend geïsoleerd en volledig gasloos uitgevoerd. De verwarming en uw warme water worden verzorgd door een warmtepomp en elke woning is standaard voorzien van drie zonnepanelen die op het dak (uit het zicht) zijn geplaatst.
Om uw energiekosten nog verder te verlagen kunt u extra zonnepanelen kopen.

Op de begane grond van de Waterlelie bevindt zich de ruim opgezette entreehal die, door de toepassing van de vide over twee verdiepingen, extra allure heeft. De entree is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van het complex.
In de entreehal bevinden zich ook de postbussen die u van binnenuit leegmaakt.
Bezoekers laat u vanuit uw woning binnen met de videofoon. Met de trap of ruime lift (geschikt voor brancards) kan men naar de verdiepingen.
Komt u vanaf uw parkeerplaats, dan kunt u als bewoner ook de ‘achterdeur’ aan de andere zijde van het trappenhuis gebruiken.

De bergingen van de woningen bevinden zich op de begane grond en zijn verdeeld over 2 clusters. Een achttal bergingen bevindt zich aan de linkerzijde en de overige 14 bergingen zijn gelegen aan de rechterkant. Welke berging bij welk appartement hoort ziet u op de tekeningen. De bergruimte bij de centrale hal op de begane grond (A) is voor de watermeters van de woningen en onder de trap bevindt zich hier een algemene bergruimte met wasbak en stopcontact voor de schoonmaak van de algemene ruimten. Overigens bevindt zich in elke woning ook een ruime berging, waar de warmtepomp is geplaatst en waar de aansluitingen voor uw wasmachine en wasdroger al zijn aangebracht!

Aan de achterzijde van de Waterlelie bevindt zich het groene binnengebied dat aan de Hoofdstraatzijde wordt besloten door de acht sfeervolle Herenhuizen. Het terrein wordt uitsluitend gebruikt voor het parkeren van de aanwonenden en de parkeerplaatsen zijn dan ook voorzien van een privé markering.

Centraal in de binnenruimte is plek gereserveerd voor een stadstuin waar naast enkele grotere bomen ook diverse overige beplanting zal worden aangebracht. Het ontwerp en de aanleg van de tuin wordt verzorgd door Artica in samenwerking met de gemeente en een tuinarchitect. Op deze wijze krijgt het gebied een groen karakter en sluiten de terrassen van de appartementen op de begane grond van de Waterlelie ook leuk aan op het groene omgevingsbeeld.

Overigens is ook de mogelijkheid is gecreëerd om - indien nodig - met de auto tot aan de entree van het complex te rijden. Op deze wijze kunt u eenvoudig (wanneer u moet laden of lossen of iemand af moet zetten) even dichtbij de ingang en de lift komen. Krijgt u bezoek, dan kunnen deze mensen hun auto kwijt op de parkeerplaats achter in beeld aan de linkerzijde (voor de Waterpoort bij het Kruidvat) of op één van de andere parkeerlocaties in en rond het centrum.

Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 325.000,- - € 470.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 86 m² t/m 115 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 22 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.